Biznis garden poslovna zgrada

BIZNIS GARDEN - NAJSAVREMENIJA POSLOVNA ZGRADA U BEOGRADU

Svečanim otvaranjem za za predstavnike medija, partnere i saradnike predstavljena je nova najsavremenija poslovna zgrada A kategorije u Beogradu.

Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa svim benefitima jedinstvene Hi-tech zgrade na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila, odnosno na idealnoj lokacji za kompanije koje žele da budu vidljive i prisutne u urbanom jezgru Beograda.

Gili Dekel, partner investitor, se obratio prisutnima i rekao da sa ponosom predstavlja projekat Business Garden, čijom realizacijom je sprska prestonica dobila jedinu modernu poslovnu zgradu na prestižnoj lokaciji u samom centru. Velike inostrane kompanije izabrale su Biznis Garden kao svoju novu poslovnu adresu, pa se već početkom jeseni očekuje popunjenost od 100%. Brojne pogodnosti ovog poslovnog kompleksa sa LEED sertifikatom su odlična povezanost sa svim bitnim institucijama i saobraćajnicama, fleksibilnost prostora koji se prilagođava potrebama i korporativnim vrednostima, zatim podzemni parking za zaposlene, kapaciteta od čak 220 mesta.

Biznis Garden nalazi se u sklopu Central Garden kondominijuma u čijem se prizemnom delu nalaze brojne uslužne i maloprodajne delatnosti. Standardi Biznis Gardena odgovaraju potrebama ITkompanija, advokatskih kancelarija, revizorskim kućama, marketing agencijama… Bitno je napomenuti i da Biznis Garden će u saradnji sa privatnim vrtićem “Play”, koji se nalazi u blizini, nuditi svim zaposlenima u Biznis Garden-u pažljivo osmišljen vrtićki program prilagođen svim uzrastima dece od jaslenog do školskog, sa mogućnošću usluge preuzimanja dece, kao i radnim vremenom vrtića prilagođenim ličnom rasporedu zaposlenih u Biznis Garden-u.