Beograd uskoro postaje bogatiji za još jedno kondominijum naselje

New Minel Beograd će biti kondominijum naselje (grad u gradu), na dobroj lokaciji, kreirano za humano stanovanje većeg broja stanara.

Kompanija Galens invest radi na značajnom projektu u Beogradu. New Minel Beograd će biti kondominijum naselje (grad u gradu), na dobroj lokaciji, kreirano za humano stanovanje većeg broja stanara. Radi se o središtu Novog Beograda – Tošinom bunaru. Ovaj lokalitet je odlično povezan sa auto-putem, aerodromom i ostalim delovima Beograda. 

Stambeno-poslovni kompleks čine tri blokovske postavke slobodno stojećih zgrada, bruto povrišie preko 120.000 kvadratnih metara. Stanovanje je organizovano u preko 550 stanova, različitih struktura i orijentacija. Za parkiranje su rezervisana dva nivoa garaža sa preko 1.000 parking mesta. Svaki stan je odlično osvetljen i prirodno provetren. U kompleksu su planirani sadržaji za sve starosne generacije – igrališta, vrtići, kafići, prostori za sport.

Poslovni deo kompleksa orjentisan je prema samoj ulici Tošin bunar, sa hotelskim sadržajima, u sklopu kojih su planrani bazen, spa centar i pripadajuća rekreacija. 

Mislilo se i na sigurnost, o kojoj će brinuti fizičko-tehničko obezbeđenje, 24 sata dnevno. 

Mnogo više saznajte u videu:

Foto: Galens

Prijava na newsletter

Pročitajte još: