U Subotici ima posla!

Očekuje vas rekordan broj oglasa za radne pozicije u Subotici , radionice za unapređenje veština potrebnih za pronalaženje odgovarajućeg posla, mogućnost da razgovarate sa poslodavcima i još mnogo toga.

Da li vas novembar asocira na kišovito, tmurno vreme i ne tako sjajno raspoloženje? Subotičani, razvedirete se! Novembar smo posvetili aktivnostima zapošljavanja u našem gradu.

Očekuje vas rekordan broj oglasa za radne pozicije u Subotici , radionice za unapređenje veština potrebnih za pronalaženje odgovarajućeg posla, mogućnost da razgovarate sa poslodavcima i još mnogo toga.

Program započinjemo Danom otvorenih vrata 09.11. u kancelariji sajta Poslovi Infostud. Imaćete priliku da zavirite u naše poslovne odaje, upoznate kolege iz različitih sektora, koji svaki dan rade na tome da vam olakšaju put do posla, kao i da učestvujete na radionici„Kako biti bolji na poslu“. Omogućili smo posetu u dva termina: od 10h i od 13h. Prijavite se OVDE .

Nismo zanemarili ni stalni izazov kandidata, intervju za posao, koji ćemo obraditi kroz Simulacije razgovora za posao. Konkurisali ste za posao i pozvani ste na razgovor. Kakva pitanja možete očekivati? Kako da odgovorite na „škakljiva“ pitanja? Naše kolege iz sektora Ljudskih resursa simuliraće sa vama razgovor za posao, pomoći da se osećate sigurnije u sebe, kako biste ostavili dobar utisak kada se zaista nađete pred poslodavcem. Simulacija razgovora će se održati 14. i 28. novembra od 18h, a možete se prijaviti kao kandidat koji će biti intervjuisan ili kao posmatrač. Pozvali smo i fotografa, što znači da ćete imati priliku da se fotografišete za CV. Prijavite se OVDE .

Pripremite pitanja za poslodavce, jer imate priliku da definišite teme Panel diskusije, koja se održava 20. novembra, od 18h. Prijavite se i napišite nam o čemu biste razgovarali sa poslodavcima OVDE .

Završili ste formalno obrazovanje ili želite da promenite posao? Niste sigurni kako da preduzmete sledeći korak? Dvodnevni besplatni seminar Lepo mi je što imam posao koji volim, može vam dati odgovore na ova pitanja. Očekuju vas simulacije stvarnih situacija, puno praktičnih primera, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokus je se na praktičanom radu. Proći ćete vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orijentišete na ostvarivanje ciljeva. Seminar se održava 24. i 25. novembra (subota i nedelja) u prostorijama Poslovi Infostud-a. Prijavite se OVDE . Broj mesta je ograničen.

Mesec zapošljavanja u Subotici završavamo događajem za predstavnike sektora ljudskih resursa kompanija koje posluju u Subotici,29. novembra od 18h, na temu „Šta Vojvođani očekuju od poslodavca?”. Učesnici će ovde dobiti odgovor na pitanja koji su to najpoželjniji poslodavci, da li je plata najvažniji faktor za privlačenje kvalitetnih kandidata, koje beneficije ih najviše privlače i mnoga druga. Prijave za ovaj događaj su otvorene do popune raspoloživih mesta OVDE.

Izvor: Infostud

Prijava na newsletter

Pročitajte još: