Izašao je novi broj magazina Biznis Vesti

Izašao je novi broj magazina Biznis Vesti

Dok ispraćamo veoma izazovnu godinu, zadovoljni smo postignutim rezultatima i uporedo smišljamo nove ideje i sadržaje za narednu.

U ovom izdanju potrudili smo se da na pravi način ispratimo staru i dočekamo novu godinu – stoga smo fokus stavili na Srbiju u 2023. Neizvesnost je velika i teško je prognozirati. Šta Srbiju čeka u ovoj godini? Da li će biti ugrožen izvoz srpske pšenice? Kakva su predviđanja kada je u pitanju žensko preduzetništvo u Srbiji u 2023. godini? Kakvi su trendovi u marketingu?

U davanju odgovora na sva ova pitanja su nam kao i dosad pomogli naši poslovni partneri, autori, prijatelji. Hvala na podršci i saradnji svima koji su sa nama od samog početka, kao i onima koji su nam sa osmehom otvorili vrata.

Ponosni smo što u novom broju imamo intervju sa Aleksandrom Ćirić, predsednicom Opštine Ruma koja je nakon brojnih novina uvedenih u funkcionisanje lokalne samouprave, upravljanje opštine podigla na viši nivo.

Sa Igorom Kolakovićem, pomoćnikom direktora za tehničke poslove JVP „Vode Vojvodine“ razgovarali smo o benefitima elektronske dostave rešenja za odvodnjavanje, potom o kanalima za navodnjavanje u Vojvodini, kao i programu izgradnje sistema za navodnjavanje u Vojvodini preko Abu Dabi fonda.

NOVO izdanje magazina Biznis Vesti prelistajte klikom na LINK.

Ekskluzivno za naš magazin „Biznis Vesti“ govorili su i dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam i Ana Marija Lekin, predsednica Skupštine opštine Nova Crnja.

Razgovarali smo i sa Željkom Todorov, direktoricom kompanije Nucleo d.o.o. koja nudi trajno arhiviranje i digitalizaciju poslovne dokumentacije, indeksiranje dokumentacije, potom softver za upravljanje arhivom, kao i uništavanje papirne dokumentacije.

Protekla 2022. godina je bila značajna za rast i transformaciju influenserskog marketinga. Iako se očekuje da će ovaj broj dalje rasti, postoje određeni izazovi sa kojima se suočavaju brendovi i marketinški stručnjaci. U ovom broju čitaćete o novim trendovima u industriji influenserskog marketinga koji mogu pomoći stručnjacima da ostvare bolji povrat investicije.

Čitaćete i o Mileni Živković, dami koja se uprkos pandemiji koja je tada tinjala u celom svetu odvažila da započne biznis, te nakon kratkog vremena rada sa puno ljubavi vodi kompaniju koja je danas jedan od najvećih evropskih trgovaca luksuznom dečijom modom.

Verujemo da ćete uživati i u priči Milana Došena koji nas je upoznao sa specifičnostima čarobnog mesta nadomak Odžaka. Naime, Bager bara Ratkovo je jedna od najbogatijih revira za pecanje, mesto koje je stanište za pojedine ugrožene životinjske vrste.

Hvala još jednom na dosadašnjem čitanju i pozivamo vas da nas zapratite i na društvenim mrežama gde svakodnevno možete pratiti aktuelnosti iz biznis sektora u našoj zemlji.

Želimo Vam srećnu 2023. godinu, poslovne izazove iz kojih ćete rasti i velike uspehe.

Facebook Instagram Linkedin Twitter

Pretplatite se putem email-a info@biznisvesti.rs i magazin je na vašoj adresi!